Mezitli sahillerinde güvenlik önlemleri

Güncelleme Tarihi:

Mezitli sahillerinde güvenlik önlemleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 11:26

Mezitli sahillerinde güvenlik önlemleri

Haberin Devamı

MERSİN’in merkez Mezitli İlçe Belediyesi, yaz sezonunun gelmesi ile birlikte boğulma olaylarının önüne geçebilmek adına, sahil şeridi üzerine uyarıcı tabelalar yerleştirip, gerekli yerlere şerit çekerek güvenlik önlemleri aldı.
Yaz dönemi boyunca serinlemek amacıyla denize giren vatandaşların can güvenliği için tehlike arz eden yerlere uyarıcı şerit yerleştirdi. Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner ve Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Bal'ın denetimde gerçekleşti.
Mezitil Belediye Başkanı Neşet Tarhan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Havaların ısınmasıyla birlikte halkımız sahillere gelecektir, daha önceki senelerde olduğu gibi üzücü olayların yaşanmaması için sahilde gereken her türlü önlemimizi aldık. Özellikle boğulma olaylarının en sık görüldüğü yer olan, Soli sahili kıyı şeridine uyarıcı levhalarımız yerleştirildi. Bu alanda denizde girdap oluşan bölümlere de güvenlik şeridi çekildi. Ayrıca sahile konulan levhaları Türkçe, İngilizce ve Arapça üç farklı dilde hazırladık. Vatandaşlarımızın uyarı levhalarını ve güvenlik şamandıralarını dikkate almalarını önemle rica ediyorum."

MERSİN, (DHA)
(03.06.2016), (FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!