’Mezitli Kart’ Kullanıcılarına Aktivitelere Katılım Avantajı

Güncelleme Tarihi:

’Mezitli Kart’ Kullanıcılarına Aktivitelere Katılım Avantajı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 16:16

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE MEZİTLİ BELEDİYESİ'NDE UYGULANAN 'MEZİTLİ KART' PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇEKİLİŞLE 10 ÇİFT SU PARKI'NDA EĞLENME FFIRSATI YAKALADI.

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından hayata geçirilen Mezitli Kart projesiyle kullanıcılar çeşitli etkinliklere katılmaya devam ediyor.
Yaz dönemi boyunca çeşitli çekiliş ve kampanyalarla tanışan Mezitli Kart kullanıcıları, Mezitli Belediyesi Su Parkı’nda bulunan havuzlarda serinleme şansı buldu. Mezitli Kart’ın internet sayfası üzerinden ‘Serinleten Çekiliş’ sloganıyla çekilişe katılan 10 çift, Mezitli Belediyesi Su Parkı’nda bulunan havuzlarda doyasıya yüzdü.
Mezitli Kart kullanıcılarının, hem indirimlerden faydalandıklarını hem de her ay yapılan çekilişle farklı aktivitelere katıldıklarını ifade eden Tarhan, “Mezitli Kart vatandaşlarımıza sunduğu sayısız imkanla farkındalık yaratmaya devam ediyor. Kullanıcıların ayrılmaz bir parçası haline gelen kartımıza yoğun ilgi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor. Kullanıcılarımızın her gecen gün artması, bizlerin daha yeni projeler üretmesini sağlıyor" dedi.
Yaz dönemi boyunca Mezitli Kart kullanıcılarını birçok projelerle tanıştırdıklarını vurgulayan Tarhan, "Önümüzdeki kış dönemi boyunca da, yeni ve farklı birçok proje, kampanya, çekiliş ve indirimlerle
vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!