MEÜ’de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Güncelleme Tarihi:

MEÜ’de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 09:58

MERSİN ÜNİVERSİTESİ (MEÜ) ÖĞRENCİ KONSEYİ TARAFINDAN KUTLU DOĞUM HAFTASI DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Öğrenci Konseyi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkilik düzenlendi.
Program kapsamında MEÜ’ye gelen yazar Vehbi Vakkasoğlu, ilahi sanatçısı Umut Mürare ve şair İsa Efe, ilk olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Prof. Dr. Çamsarı konuklarına, kendileri adına birer fidan dikildiğini belirten belge takdim etti.
Ziyaretin ardından Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliğine geçildi. Üniversite çalışanları ile öğrencilerinin ilgi gösterdiği etkinlik, İsa Efe’nin şiir dinletisiyle başladı. Programda Vehbi Vakkasoğlu, Hz. Muhammed’in yaşamını anlattığı bir konferans verdi. Vakkasoğlu konuşmasında, Hz. Muhammed’in örnek alınması gereken bir yaşamı olduğunu vurguladı ve O’nun davranışlarını, güzel ahlakını hayatımıza sokmamız gerektiğini söyledi.
Vakkasoğlu’nun ardından Umut Mürare ilahileriyle sahnedeydi. Mürare, Güller Açmasa da, Senin Yolunda gibi birçok ilahisini salondakiler için seslendirdi. Konuklara gül, lokum ve gül suyunun ikram edildiği gecede ayrıca çekilişle belirlenen kişilere Vehbi Vakkasoğlu’nun kitabı ve Umut Mürare’nin ilahilerinin olduğu CD hediye edildi. Program çıkışında ise tüm katılımcılara Hz. Muhammed’i anlatan kitaplar verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!