Mersinliler Üç Gün Boyunca Zumba Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Mersinliler Üç Gün Boyunca Zumba Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 16:34

MERSİNLİLER ÜÇ GÜN BOYUNCA ZUMBA YAPTI.

Mersinliler, Büyükşehir Belediyesi ile b-fit işbirliğinde gerçekleşen ve 3 gün süren zumba etkinliği ile hem stres attı hem de spor yaptı.
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde belirlenen noktalarda gerçekleşen ve Mersinlilerin üç gün boyunca büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, vatandaşlar hocalar eşliğinde zumba yapma fırsatı buldu. Sağlıklı bir yaşam için bilinçli spor yapılması gerektiğini her ortamda vurguladıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Vatandaşlarımız için düzenlediğimiz bu etkinliklerde amacımız sağlıklı bir toplum oluşturmak, mutlu bireyler oluşturmak” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların doğru bir şekilde spor yapmalarını her zaman destekleyeceklerini kaydeden Kocamaz, "Bu tür etkinlikler aynı zamanda insanları bir araya getirerek farklı insanların iletişim kurmasına da olanak sağlıyor” diye konuştu.
Dans ederek zayıflama yöntemi olarak bilinen zumba etkinliğinde keyifli anlar yaşayan vatandaşlar, bilinçli spora vermiş olduğu desteklerden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!