Mersin'e yeni Lions kulübü

Güncelleme Tarihi:

Mersine yeni Lions kulübü
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 13:13

Mersin'e yeni Lions kulübü

Haberin Devamı

MERSİN’de Çamlıbel Lions Kulübü sponsorluğunda kurulan Yenişehir Lions Kulübü için özel bir gece düzenlendi.
Divan Otel'de gerçekleşen geceye, Lions 118-U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt, Genel Yönetmen Yardımcısı Berna Ateşoğlu ile Lions kulüplerinin üyeleri katıldı. Çamlıbel Lions Kulüp Başkanı Nevin Kutlutürk yaptığı konuşmada gönüllüler ordusunun genişlemesine katkı sağlamaktan mutlu olduklarını söyledi. 118-U Genel Yönetmeni Eryurt da konuşmasında şunları kaydetti:
"Yenişehir Lions Kulübü'nün oluşumunda büyük gayret ve çaba gösteren 16’ncı Bölge Başkanı Emre Sağlam kulüp oluşumunun temellerini atmıştır. Yeni üyelerin eğitiminde, yönlendirilmesinde ve kazanılmasında 16’nci Bölge Başkanı Emre Sağlam ve engellilere yönelik hizmetler Koordinatörü Şenay Turan takım ruhu ile rehberlik yapmıştır. Türk lionları gün geçtikçe güçlenmekte hizmet yolunda emin adımlarla ilerlemektedir."
Konuşmaların ardından Yenişehir Lions Kulübü Kurucu Başkanı Hamza Şimşek ve üyelerin rozetleri takıldı. Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve balerin Özge Hoşer de sundukları gösteri ile etkinliğe renk kattı.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!