Mersin’e para desteği

Güncelleme Tarihi:

Mersin’e para desteği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 11:27

Mersin’e para desteği

Haberin Devamı

Ali Ekber ŞEN / MERSİN, (DHA)PAZAR  günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan para desteği geldi. Manisa maçı öncesi Teknik Direktör Levent Eriş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret eden futbolcular, yapılan ödeme konusundaki desteği nedeniyle kendisine teşekkür ettiler. Başkan Kocamaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
"İmkânlarımız ölçüsünde kulübümüze sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sizi de şu ana kadar ortaya koyduğunuz onurlu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Biz her zaman destek olmaya çalışıyoruz ama bu kulübün sorunları sadece bizim yapacağımız katkıyla çözümlenmez. Bu konuda kentin dinamiklerinin de harekete geçmesi ve sorumluluk üstlenmesi gerekiyor. Manisa maçında sizlere başarılar diliyor, galibiyetle döneceğiniz inancını taşıyorum." 
Futbolcular ziyaret sonunda Başkan Kocamaz'a forma hediye edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.
ÖDEME YAPILDI
Hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile oynayacak olan Mersin İdman Yurdu'nda yönetimimden futbolculara bir kısım ödeme gerçekleşti. Yönetim futbolculara gecikmiş ödemelerin 250 bin TL'lik kısmını dağıtarak moral aşıladı. Ancak, futbolcuların maaş ve maç başı alacakları devam ediyor.. 
Manisa karşısında galibiyet parolasıyla çıkacak olan Mersin İdmlanyurdu’nda, sarı kart cezalısı olan Tolga ve Abdulkdadir forma giyemeyecek.

AŞ(AP)(07.04.2017)(FOTOĞRAF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!