Mersin Mehmet Sor Olgunlar Futbol Turnuvası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Mersin Mehmet Sor Olgunlar Futbol Turnuvası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 13:26

Mersin Mehmet Sor Olgunlar Futbol Turnuvası sona erdi

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi'nce geleneksel hale getirilen ve bu yıl 2'ncisi düzenlenen Mehmet Sor Olgunlar Futbol Turnuvası'nda final maçları sonrası şampiyonluk kupası sahibini buldu. Final maçında BESYO Veteranları 5-0 mağlup eden Genç Mersin Veteranlar şampiyonluğa ulaştı.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl Mersin Sporunun duayen ismi Mehmet Sor’un adına düzenlenen TÜFAD Mersin Şubesi Olgunlar Futbol Turnuvası final müsabakaları ile tamamlandı. 10-24 Mayıs tarihleri arasında Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği turnuvanın son gününde Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Şaban Güneş ve Mersin Sporunun önde gelen birçok isim final maçlarını büyük bir heyecanla takip etti.
Final müsabakasının devre arasında plaket törenine geçildi. İlk olarak Orta Anadolu Masterlar Federasyonu tarafından düzenlenen lig sonucu 9 il arasında Mersin’i temsil ederek 2. olan Mersin Karacailyas Veteranlar Spor Kulübü’ne kupasını Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Şaban Güneş takdim etti. Daha sonra Şaban Güneş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne yıllardır yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü Mehmet Sor’a teşekkür plaketi takdim ederken, Mersin İdmanyurdu’nun ve Beşiktaş’ın unutulmaz ismi Faruk Karadoğan’da TÜFAD adına Güneş’e günün anlam ve önemine dair plaketi takdim etti. Tören’de TÜFAD Başkanı Mesut Bilir de Mehmet Sor’a TÜFAD adına bir teşekkür plaketi verdi. 
Mersin TÜFAD Başkanı Mesut Bilir, turnuvasının dostluk ve centilmence bir şekilde son bulduğuna dikkat çekerek amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

MERSİN, (DHA)
AŞ(AP)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!