Mersin İdmanyurdu - Yeni Malatyaspor soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu - Yeni Malatyaspor soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 01:01

Mersin İdmanyurdu - Yeni Malatyaspor soyunma odaları

Haberin Devamı

İbrahim MAŞE/MERSİN, (DHA)- MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, ligin ilk maçına çok iyi hazırlandıklarını ama sonuca yansıtamadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Daha iyi bir sonuç almak istedik ancak iyi bir sonuç alamadık. Maçta 4-5 pozisyon yakaladık. Elimizden geleni sahada yapmaya çalıştık fakat son golde topun dışarı çıktığı söyleniyor. Ancak benim oyuncum topu bırakmayacak. Maç 2-1 de, 2-2 de bitebilirdi, ancak olmadı. Çok üzgünüz. Mersin İdmanyurdu takımı sahasında yenilmemeli, bana zor geliyor. Bundan sonraki maçlara bakıyoruz. Biz tecrübemizi artırarak belli bir yere gelmek istiyoruz. U21 takımındaki yetenekli oyuncularla beraber Mersin İdmanyurdu'nun geçen yıl sözleşmesi biten veya bitmeyen oyuncularla devam etmek. Biz her oyuncuyu aradık. Sinan Kaloğlu, Servet Çetin ve Güven Varol'u aradık. Gelmelerini istedik. Yöneticilerimizle görüştürdük. Bu işi onlarla daha rahat yapabileceğimizi söyledi. Yarında itibaren aynı oyuncularla yine görüşmeler yapacağız. Kendi imkanlarımız çerçevesinde görüşüyoruz. Ben de çok tecrübeli oyuncularla sahada yer almak isterim ancak şu andaki imkanlarımız bu çerçeve içerisinde oluyor. Başkanımızla tekrar oturup bu süreçte ne yapabiliriz ona bakacağız. Şu anda Sinan Kaloğlu, Servet Çetin, Güven Varol, Pedriyel ve Tita herhangi bir takımla anlaşmadı. Biz bunların peşine düşeceğiz. Bu oyuncuları takımımıza kazandırmaya çalışacağız. Khalili'nin de burada olması lazımdı. Biz onu kadroya bile yazdık ve en son konuşma şeklimizde gelmesi gerekiyordu. Gelmedi. Khalili'yi ikinci maçta oynatmak istiyoruz. Kimle çıkarsak çıkalım bize destek olmaya devam edin. 36-37 puan bu takımı ligde bırakır. Biz o puanı almaya çalışacağız."

Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, ise iki takım için de önemli bir karşılaşmayı oynadıklarını anlatırken, şöyle konuştu: "Zorlu günler geçiren bir Mersin İdmanyurdu var. Hazırlık döneminden sonra nerde olduğumuzu gördük, önemli bir mücadeleydi ve kazanmalıydık. Kazanan taraf biz olduk. Hak ederek kazandık. Gol pozisyonlarımız vardı. Bir konsantrasyon eksikliğinde bize yakışmayan bir gol yedik. Final paslarımızın daha iyi olması gerekiyor. Ancak 3-1 kazandık. Önemli bir galibiyet aldık. Mersin İdmanyurdu'nun gençlerini ve teknik heyetini kutluyorum." 



FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!