Mersin Emniyeti'nden bayram mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Mersin Emniyetinden bayram mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 11:41

Mersin Emniyeti'nden bayram mesaisi

Haberin Devamı

MERSİN İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Kurban Bayramı'nı vatandaşların huzur ve güven içerisinde geçirmesi için bazı önlemler alındığını söyledi.
Alışveriş merkezleri, otogar, tren garı ve kurban kesim yerlerinde yoğunluk olacağı için meydana gelebilecek kapkaç, yankesicilik, hırsızlık gibi suçların önlenmesi amacıyla sivil ve resmi motorize ekip sayısının artırıldığını açıklayan Müdür Baştuğ, mezarlıklar çevresinde devriyelerin görevlendirildiği bildirdi. Müdür Baştuğ şunları söyledi:
"Vatandaşların araç içerisinde hedef olabilecek kıymetli eşya ve evrak bulundurmaması bu tür suçların önlenmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca camilerimizde bayram namazı sebebiyle tedbirler artırılacak. Bayram süresince şehir içi ve şehirler arası sorumlu olduğumuz güzergahlarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimlerimiz artırıldı. Bu kapsamda, şehirler arası yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde kontrollerimiz artırılarak sürdürülecek, şartları ve belgeleri uygun olmayan araçların şehirler arası yollara çıkmasına izin verilmeyecek.''

MERSİN / DHA
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!