Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Asfalt Ve Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Asfalt Ve Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:18

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KIRSALA HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YENİŞEHİR İLÇESİNE BAĞLI ÇUKURKEŞLİK MAHALLESİ YOLUNUN 5 KİLOMETRELİK KISMINDA, YER YER 10-12 METRE ARASINDA GENİŞLETME, BAKIM-ONARIM VE YAĞMUR SUYU DRENAJI İÇİN BÜZ BORU VE MENFEZ DÖŞEME ÇALIŞMALARI YAPIYOR.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, merkez ve kırsaldaki mahallelerdeki asfalt ve yol bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra merkez ilçelerdeki çalışmalarına da devam ediyor. Kırsala Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından merkez Yenişehir ilçesine bağlı Çukurkeşlik Mahallesi yolunun 5 kilometrelik kısmında, yer yer 10-12 metre arasında genişletme, bakım-onarım ve yağmur suyu drenajı için büz boru ve menfez döşeme çalışmaları yapıyor.
Öte yandan, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Yenişehir ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Dumlupınar Caddesi’nin bin metrelik, Barbaros Caddesi’nin 900 metrelik, 2023. Sokak’ın 400 metrelik kısmındaki asfaltlama çalışmalarında ise sona gelindi.
Anamur ilçesinde ise 23 Nisan Caddesi’nin 650 metrelik, Hacı Latif Caddesi’nin 500 metrelik, Bülent Ecevit Caddesi’nin bin 200 metrelik, Halide Edip Adıvar Caddesi’nin 220 metrelik, Deniz Baykal Caddesi’nin 500 metrelik, 19 Mayıs Caddesi’nin 900 metrelik kısımları ile otogar sahasındaki asfaltlama çalışmaları tamamlanarak, yollar vatandaşların kullanımına açıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!