Mersin Büyükşehir Belediyesi kupadan umutlu

Güncelleme Tarihi:

Mersin Büyükşehir Belediyesi kupadan umutlu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 13:26

- Başantrenör Olcay Orak: "Belçika'nın en iyi takımı olarak bilinen Castors Braine ile oynayacağız. Taraftar desteğini de arkamıza alıp maçı farklı kazanarak, Belçika'ya avantajlı gitmek istiyoruz"

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Belçika'nın Castors Braine takımıyla karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk maçtan farklı galibiyetle ayrılıp, rövanşa avantajlı çıkmak istiyor.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası sekizli finalde Rusya'nın Spartak Noginsk takımını eleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çeyrek finale çıkmanın sevinci yaşanıyor.

Başantrenör Olcay Orak, AA muhabirine, kupanın güçlü ekiplerinden Spartak Nogisnk'i geçmenin takımın moralini arttırdığını söyleyerek, hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını kaydetti.

Çeyrek finalde, Belçika'nın Castors Braine takımı ile eşleştiklerini hatırlatan Orak, "Belçika'nın en iyi takımı olarak bilinen Castors Braine ile oynayacağız. Rakibimizin avantajlarını ve dezavantajlarını araştırdık, bunları iyi şekilde inceledik. Taraftar desteğini de arkamıza alıp ilk maçı farklı kazanarak, Belçika'ya avantajlı gitmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda, Orduspor'un da bulunduğu C Grubu'ndan lider çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi, sekizli finalde karşılaştığı Spartak Noginsk takımını deplasmanda 82-59 yenmiş, Mersin'deki mücadeleyi 80-75 kaybetmesine rağmen turu geçmişti.

Mersin ekibi, Castors Braine ile 4 Şubat'ta deplasmanda karşılaşacak. Rövanş maçı ise 12 Şubat'ta oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!