Mersin Barış Bloku Üyeleri Çocuklara Balon Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Mersin Barış Bloku Üyeleri Çocuklara Balon Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 17:23

MERSİN BARIŞ BLOKU ÜYELERİ KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA VE 10 EKİM'DE ANKARA'DA YAPILACAK OLAN 'SAVAŞA İNAT BARIŞ HEMEN ŞİMDİ,EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA MERSİNLİ ÇOCUKLARA BALON DAĞITTI.

Mersin Barış Bloku, Kurban Bayramı dolayısıyla ve 10 Ekim’de Ankara’da yapılacak olan ’Savaşa İnat Barış Hemen Şimdi, Emek, Barış, Demokrasi Mitingi’ne dikkat çekmek amacıyla Mersinli çocuklara balon dağıttı.
Mersin Barış Bloku üyeleri, Kuvayi Milliye Caddesi Yoğurt Pazarı önünde Kurban Bayramı dolayısıyla ve 10 Ekim’de Ankara’da yapılacak olan ’Savaşa İnat Barış Hemen Şimdi, Emek, Barış, Demokrasi Mitingi’ne dikkat çekmek amacıyla caddeden geçen çocuklara balon dağıttı.
Etkinlikte Mersin Barış Bloku adına açıklama yapan Yılmaz Bozkurt, "Bayram demek dostluk ve barış demek. Biz ise bu coğrafyada bayrama yarın savaş çığırtkanlığıyla uyanacağız. Yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan halklar birbirine düşman edilmeye çalışılıyor. Tüm ırktan ve dinden insanların, omuz omuza barış içinde yürüdüğümüz günlerin hayali ile bu bayrama giriyoruz" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!