MEÜ Rektörü Çamsarı, üniversite personeli ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

MEÜ Rektörü Çamsarı, üniversite personeli ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 15:15

MEÜ Rektörü Çamsarı, üniversite personeli ile buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, üniversiteyi dünyanın önde gelen eğitim merkezlerinden biri haline getirmek için çaba göstereceklerini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden rektörlüğü atanan Prof. Dr. Çamsarı, Uğur Oral Kültür Merkezi'nde akademik ve idari personelle bir araya geldi. Üniversite bünyesindeki 15 fakülte, 8 yüksekokul, 11 meslek yüksekokulu ve 5 bin personel ile 47 bin 500 öğrencinin donanımlı bireyler olması için çaba gösterdiklerini belirten Çamsarı, Kasım 2014'den bu yana birçok projeye imza attıklarını söyledi. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı, Tarsus Üniversitesi kurucu rektörlüğü gibi görevleri de üstlendiği belirten Çamsarı, MEÜ'nün Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi gibi yeni fakülte, yüksekokul, bölümler ve merkezlerle daha da geliştiğini, enstitü öğrenci sayısının yüzde 141, yabancı uyruklu öğrenci sayısının ise yüzde 438 artış gösterdiğini aktardı.
MEÜ'yü sadece bölgenin değil, dünyanın sayılı eğitim merkezlerinden biri haline getireceklerinin altını çizen Prof. Dr. Çamsarı, "Bugünden itibaren yoğun bir mesaiyle geçtiğimiz dört yılın deneyimini, gelecek dört yılın heyecanıyla buluşturup Mersin Üniversitesi'ni sadece bölgenin ve ülkemizin değil dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri haline nasıl getirebiliriz bunun mücadelesi içerisine gireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!