Memiş: “Barış İçinde Bir Bayram Diliyorum”

Güncelleme Tarihi:

Memiş: “Barış İçinde Bir Bayram Diliyorum”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 12:35

TAT BAKLİYAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞERAFETTİN MEMİŞ, SON GÜNLERDE TÜRKİYE’DE YAŞANAN TERÖR SALDIRILARI SONRASINDA TÜRK HALKININ SON DERECE ÜZÜNTÜLÜ OLDUĞUNU BELİRTEREK, KURBAN BAYRAMI'NIN ÜLKEYE HUZUR, BARIŞ VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLEDİ.

Tat Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Memiş, son günlerde Türkiye’de yaşanan terör saldırıları sonrasında Türk halkının son derece üzüntülü olduğunu belirterek, “Bayram ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirsin” dedi.
Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Memiş, dini bayramların birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve sosyal dayanışmanın pekiştiği özel günler olduğunu vurguladı. Bu güzel günlerin milletçe ve ailece bir arada, sevgi ve sevinç içerisinde yaşanmasını temenni eden Memiş, “Ülkemizde yaşanan hain terör olaylarından ve şehit düşen vatan evlatlarımızdan dolayı bayramı buruk bir şekilde kutlayacağız. Umarım Kurban Bayramı başta İslam Alemi olmak üzere ülkemize, Mersin’imize huzur, barış ve mutluluk getirir. Bayram sıcaklığını, bayram mutluluğunu toplum olarak birlikte yaşayalım. Bu mübarek günlerde, dünyanın her neresinde yaşanırsa yaşansın bütün zulümlerin, çatışmaların, acıların son bulmasını Cenabı Allah’tan dilerim. Bu vesile ile milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, mutluluk dolu nice bayramlar geçirmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!