MEGİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

MEGİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 14:22

MEGİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol güven tazeledi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Girişimci İşadamları Derneği, genel kurulunda yaptığı seçimde mevcut Başkan Mehmet Serkan İzol'a bir dönem daha görev verdi.
Divan Otel'de düzenlenen Genel Kurula Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, sanayiciler ve iş insanları katıldı.
Seçim öncesi söz alan Başkan İzol, "Derneğimiz kurulduğu günden bu yana hedeflerinden şaşmadan ekonomik ve sosyal olarak çalışmalarını ülke menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirmiştir. Görev süremiz içerisinde yalnızca kentimizi değil, Türkiye hatta dünyayı yakından ilgilendiren ve demokrasimizin temellerini yerinden oynatacak hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz gecesini cehenneme çeviren bu olay nedeniyle Türkiye'nin derin yaralar almasını bekleyenlere karşı ülkemiz tek yürek olup demokrasimize sahip çıkarak en güzel cevabı vermiştir. MEGİAD olarak bugün olduğu gibi bundan ülkemizin faydasına olan her türlü çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmanın ardından geçilen seçimlerde, Mehmet İzol güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!