MDOB 1 Ekim'de perde açıyor

Güncelleme Tarihi:

MDOB 1 Ekimde perde açıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 10:49

MDOB 1 Ekim'de perde açıyor

Haberin Devamı

MERSİN Devlet Opera ve Balesi bu yıl da her yaştan izleyicinin beğenisine sunulacak eserleriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanırken, etkinlikler 1 Ekim’ de 'Açılış Konseri' ile başlayacak.
2016-2017 repertuarında, geçen sezonlardan sahnelenmeye devam edecek eserlere ek olarak prömiyerleri gerçekleşecek 2 opera, 1 bale ve 1 müzikal var. 'Rita', 'La Serva Padrona' operaları, 'Yunus Emre’ balesi, 'My Fair Lady' müzikali sezonun yeni eserleri arasında yer alıyor. Ayrıca geçmiş sezonlarda Mersinli izleyicilerin büyük ilgiyle takip ederek temsillerini kapalı gişe oynayan eserlerin yanı sıra Devlet Opera ve Balesi müdürlüklerinde sahnelenen eserler de sahneleniyor.
'Yevgeni Onyegin', 'Macbeth' operaları, 'Amazonlar’, 'Kanlı Düğün-Danzon', 'Çakırcalı Mehmet Efe', 'Üç Silahşörler' baleleri ile 'Lüküs Hayat' ve 'Keşanlı Ali Destanı' müzikalleri sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Küçük izleyicilerin beğeniyle izleyecekleri 'Değirmendeki Hazine', 'Nasreddin Hoca' ve 'Masal Şatosu' çocuk oyunları da bu yılın repertuvarında yer alıyor.

MERSİN, (DHA)
(FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!