KAGİDER’den Ümmiye Koçak'a ödül

Güncelleme Tarihi:

KAGİDER’den Ümmiye Koçaka ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 12:37

KAGİDER’den Ümmiye Koçak'a ödül

Haberin Devamı

GARANTİ Bankası’nın Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) işbirliğiyle bu yıl 10'uncu kez gerçekleştirilen Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’nda Mersinli Ümmiye Koçak ödüle layık görüldü. Ümmiye Koçak, 'Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu' projesiyle ilk kez verilen 'Jüri Özel Ödülü'nü aldı.
Ümmiye Koçak, ödül töreninde yaptığı konuşmada bu ödülü bütün Anadolu kadınları adına aldığını belirterek, herkesin hayallerinin peşinden koşması tavsiyesinde bulundu.  Koçak, "Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’ni daha önce duymuştum. Çalışmalarını yakından takip edip okuyordum. Ama günün birinde dernek olarak bana ödül verecekleri hiç aklıma gelmezdi. Bu herkese çok teşekkür ederim. Bu ödülümü Anadolu kadınları adına alıyorum" dedi.
Ödül töreninin sunuculuğunu yapan İlker Aksum ile Ayca Varlıer Ümmiye Koçak ile öz çekim yaptı.
SOSYAL MEDYADA KUTLAMA
Öte yandan birçok ünlü isim, Ümmiye Koçak’ı sosyal medyadan yayınladıkları mesajlarla kutladı. Oyuncu Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından Ümmiye Koçak’ın ödül töreninde yaptığı videoyu paylaşırken, 'Canım Ümmiye Teyzem sen bir ilham kaynağısın, örneksin, ve dediğin gibi hayallerinin peşinden koşanın, başaramayacağı şey yok' notunu düştü.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!