Kadın Hakemlere Çiçek

Güncelleme Tarihi:

Kadın Hakemlere Çiçek
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 16:35

TÜRKİYE BÖLGESEL AMATÖR LİG 4. GRUPTA MERSİN'İ TEMSİL EDEN TOROSLAR BELEDİYESİ İLE MESKİSPOR, GOLSÜZ BERABERE KALDI. MAÇ ÖNCESİ MAÇIN KADIN HAKEMLERİNE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇİÇEK VERİLDİ.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta Mersin’i temsil eden Toroslar Belediyesi ile Meskispor, golsüz berabere kaldı. Maç öncesi maçın kadın hakemlerine Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek verildi.
Toroslar Belediyespor, hafta sonu Koray Aydın Stadı’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma öncesinde Toroslar Belediye Spor Kulübü Yöneticileri, maçta görev yapan kadın hakemlere çiçek takdim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna’nın da izlediği müsabaka son derece çekişmeli geçti. Her iki takımın da atakları sonuç vermeyince müsabaka 0-0 sona erdi. Aldığı bu sonuçla 28 puanla Lig’in 7. sırasında yer alan Toroslar Belediye Spor 15 Mart Pazar günü saat 13.30’da Karaman Belediyespor’u sahasında konuk edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!