’İkinci Baskı’ Oyunu Sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

’İkinci Baskı’ Oyunu Sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2015 15:01

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NUN CELAL ABAÇ ANISINA DÜZENLEDİĞİ '1. LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ' KAPSAMINDA, REFİK ERDURAN’IN YAZDIĞI ENİS FOSFOROĞLU’NUN YÖNETTİĞİ 'İKİNCİ BASKI' ADLI OYUN, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONGRE VE SERGİ SARAYI AMFİ TİYATRO’DA SAHNELENDİ.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Celal Abaç anısına düzenlediği ’1. Liselerarası Tiyatro Şenliği’ kapsamında, Refik Erduran’ın yazdığı Enis Fosforoğlu’nun yönettiği ’İkinci Baskı’ adlı oyun, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Amfi Tiyatro’da sahnelendi.
Oyunu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, daire başkanları ve tiyatro severler izledi. Oyundan önce Enis Fosforoğlu, kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Yerel sanatçıların tiyatroya gönülden bağlı olduğuna vurgu yapan Fosforoğlu, Mersin’de tiyatro sanatını yaşatanlardan umutlu olduğunu olduğunu ifade etti.
Küçük bir gazetenin yönetiminde geçen olayları, devamlı sahip değiştiren gazetenin, fikirleri ve yazarlarının da sürekli değişime uğramasını komik bir dille anlatan oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!