İhtiyaç sahibi hastalara yatak

Güncelleme Tarihi:

İhtiyaç sahibi hastalara yatak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 13:10

İhtiyaç sahibi hastalara yatak

Haberin Devamı

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde belediye Limon Çiçeği Projesi ile yatağa bağımlı hastalara özel üretim hasta yatağı dağıtıyor.
Proje ekibi ilçe sınırlarında yaşayan hastalara yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı dağıtımı yaptı. Belediye olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli ve yaşlı vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onlarını düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Ekiplerimiz titiz bir çalışma yürüterek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara belediye olarak ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı, hasta yatağı, market ihtiyacı ve benzeri yardımlarda bulunuyoruz. Onlara hizmet etmek bizim en asli görevlerimizdendir" dedi.
Toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade den Başkan Tollu, "Limon Çiçeği Projesi ile Erdemli sınırları içerisinde yaşayan engelli, yaşlı, hasta, muhtaç, afetzede, öksüz-yetim vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Belediye olarak toplumun her kesiminin huzuru ve rahatı için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bu tür hizmetler bize çok büyük haz veriyor" diye konuştu.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!