Gazeteci Metin Türkoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Metin Türkoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 13:48

MERSİN’İN SEVİLEN GAZETECİLERİNDEN AHMET METİN TÜRKOĞLU, GAZETECİ ARKADAŞLARI VE YAKINLARININ GÖZYAŞLARIYLA MUSALI KÖYÜ’NDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. TÜRKOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI HAMİT TUNA, AKDENİZ BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI BEDRETTİN GÜNDEŞ, MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI AHMET ÜNAL, BASIN İLAN KURUMU MERSİN MÜDÜRÜ UMUT ÇOR İLE ÇOK SAYIDA GAZETECİ, AİLESİ VE YAKINLARI KATILDI.

Mersin’in sevilen gazetecilerinden Ahmet Metin Türkoğlu, gazeteci arkadaşları ve yakınlarının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği beyin kanaması sonucu 8 gündür Mersin Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yaşam mücadelesi veren gazeteci Ahmet Metin Türkoğlu, dün hastanede yaşamını yitirdi. Mersin’de yerel yayınlanan Vatan gazetesinin sahibi 57 yaşındaki Türkoğlu’nun, bu sabah Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Mersin merkeze bağlı Musalı Köyü’ne götürüldü. Türkoğlu’nun hastaneden uğurlanmasına merkez Akdeniz Belediye Eş Başkanı Fazıl Türk ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan da katıldı.
Konvoyla Musalı Köyü’ne götürülen Türkoğlu’nun buradaki cenaze törenine merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Basın İlan Kurumu Mersin Müdürü Umut Çor ile çok sayıda gazeteci, ailesi ve yakınları katıldı. Türkoğlu, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!