Erdemli'de eğitim yılı hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Erdemlide eğitim yılı hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 13:02

Erdemli'de eğitim yılı hazırlığı

Haberin Devamı

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği toplantısı düzenlendi.
Kaymakamı Avni Kula başkanlığında, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Derin, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahin, okul müdürleri, mahalle muhtarları ile okul aile birliği başkanları katıldı.
Toplantıda söz alan Kaymakam Kula, amaçlarının çocukların daha güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Okullarda güvenlik ile ilgili yapılacak çalışmaların neler olabileceğini, güvenlik konusunda ne gibi çalışmaların yapılabileceğini görüşmek fikir alışverişinde bulunmak için toplantıyı düzenledik" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Metin ise, ilçede görev yapan öğretmen sayısı, öğrenci sayısı ve ilçede bulunan okullar ve okullardaki güvenlik kamera sayıları hakkında bilgi verdi. Metin, taşıma servislerine kamera takılacağını ve bu kayıtların ayda iki defa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından servis şoförlerinden alınacağını kaydetti.
Emniyet Müdürü Şahin de ilçe merkezindeki her okulda, okul polisi uygulamasının devam edeceğini, öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde güvenlik amacıyla ekip görevlendirileceğini dile getirdi.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin) ,(DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!