Koruma altındaki çocuklardan konser

Güncelleme Tarihi:

Koruma altındaki çocuklardan konser
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 13:02

Koruma altındaki çocuklardan konser

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Erdemli ilçesinde, SODES kapsamında hayata geçirilen ‘Ses ses sosyal hizmetler senfonisi Projesi' ile eğitim alan koruma altındaki çocuklar muhteşem bir konser verdi.
Kalkınma Bakanlığı'nın mali desteği, Mersin Valiliği koordinesinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koruma altındaki çocuklara yönelik yürüttüğü 'Ses ses sosyal hizmetler senfonisi projesi' sona erdi. Bakanlığa ait tesiste gerçekleşen etkinliğe Kaymakamı Avni Kula, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Tokkaya, diğer ilgililer ve davetliler katıldı.
Burada konuşan İl Müdürü Tokkaya, SODES kapsamında hayata geçirilen projenin 11 ay sürdüğünü belirtti. Müdür Tokkaya, proje kapsamında müzik eğitimi alan 20 çocuğun kapanışında konser verdiğini söyledi. Kaymakamı Kula da, konser veren koruma altındaki çocuklara teşekkür etti. Kola, çocukların bazı okullarda konser düzenlemeleri için destek sunacaklarını dile getirerek, muhteşem etkinlik için emeği geçenlerin güzel projede koruma altındaki çocukların hünerlerini sergilediklerini sözlerine ekledi. Konser sonrası Kaymakam Kula ve beraberindekiler konser veren çocuklarla birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!