Erdemli'de kara kalem ve akrelik tablo sergisi

Güncelleme Tarihi:

Erdemlide kara kalem ve akrelik tablo sergisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 12:56

Erdemli'de kara kalem ve akrelik tablo sergisi

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ,(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Erdemli ilçesinde 65 yaşındaki emekli tekniker Dudu Sert, kara kalem ve akrelik tablo çalışmasından oluşan ilk kişisel sergisini açtı.
35'i kara kalem ve 30'u akrelik tablo çalışmasından oluşan sergi Alata Mahallesi Cumhuriyet Apartmanı Sergi Salonu'nda açıldı. Açılışa Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Başkanı Vedat Uzunbağ, CHP İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş, TEMA Erdemli Temsilcisi Haluk Gülle ve vatandaşlar katıldı.
Sanata ve emeğe her zaman değer veren bir toplum olduklarının altını çizen İlçe Kaymakamı Avni Kula, "Çalışmalarında gösterdiği başarıdan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Kara kalem ve akrelik tablo sergisinde çok güzel eserler bulunuyor. Sergide emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.
65 eseri sanatseverlerle buluşturan Dudu Sert de 5 yıl önce kara kalem ve akrelik tablo çalışmalarına ilgi duymaya başladığını belirterek, "Zamanla bu merak bende eğitim almam gerektiğini hissettirdi. Daha sonra Erdemli Halk Eğitim Merkezi'nde Dilaver Koçak'ın eğitmenliğinde kurs gördüm. Son bir yıldır ise kara kalem ve akrelik çalışma yaptım. Çalışmalarımda insan, doğa ve hayvan alemlerinin konularını işledim. 35 adet kara kalem ve 30 tane akrelik tablo çalışmam oldu. Sonunda bu sergiyi açmaya karar verdim" diye konuştu. 
Sergi 15 Şubat'a kadar açık kalacak.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!