Engellilere saç ve cilt bakımı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Engellilere saç ve cilt bakımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 15:01

Engellilere saç ve cilt bakımı yapıldı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(MERSİN),(DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde, Sakatlar Derneği üyesi olan 15 kadın ve erkek engelliye saç ve cilt bakımı yapıldı.
AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Engelli Koordinasyon biriminin girişimleriyle Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, Engelli Koordinasyon Birim Başkanı Fatih Düzenli, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Ambaroğlu, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı. Dernek üyesi 10 engelliye, Mesleki Eğitim Merkezi'nin Güzellik ve Cilt Bakımı Bölümü Kuaförlük ve Erkek Berberliği dalı öğrencileri tarafından saç ve cilt bakımları yapıldı.
Parti olarak özellikle engelliler ve imkanları olmayan dar gelirlilere yönelik olarak bu tür çalışmaların yapılmasının son derece anlamlı olduğunu belirten Başkan Gül, "Bu tür çalışmaların periyodik olarak devam ettirilmesi konusunda Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün hayata geçirdiği böylesine anlamlı proje nedeniyle kendilerini kutluyoruz. Engelli Koordinasyon Birim Başkanlığımızın engellilerin yaşamlarının kolaylaştırılması noktasındaki çalışmalarını da biliyor ve takdirle karşılıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler her bir engelli ile yakından ilgilenerek bakımlarını yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!