Engelliler Eğitim Parkı’nda engeller aşıyor

Güncelleme Tarihi:

Engelliler Eğitim Parkı’nda engeller aşıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 11:45

Engelliler Eğitim Parkı’nda engeller aşıyor

Haberin Devamı

MERSİN’de merkez Yenişehir İlçesi’nde belediye tarafından yaptırılan Engelliler Eğitim Parkı’ndaki aktiviteler engellilerden büyük ilgi görüyor.
Menteş Mahallesi, İstemihan Talay Bulvarı 38'nci cadde üzerinde bulunan Engelliler Eğitim Parkı  2009 yılında tamamlandı. Belediye parka çocuklarıyla gelen ailelere, güvenli bir ortam sağlayarak, birbirleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekana kavuşmalarını sağladı. Parkta 200 çocuk yüzme eğitimi, 118 çocuk el sanatları, 118 çocuk bocce eğitimi aldı. Bunun yanında halk oyunları ekibi, görme engelliler ritim müzik grubu da zaman zaman tüm hünerlerini coşkulu bir şekilde sergiliyorlar.
Engellilerin en güzel tedavi şeklinin, onların mutlu bireyler olmalarını sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Biz her zaman yasaların bize verdiği görevlerle kendimizi sınırlı tutmayacağımızı, kentimizin ve kentlimizin ihtiyacı olan her alanda kendimizi görevli sayacağımızı daha önce belirtmiştik. Engelli vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklarımız doğrultusunda önümüzdeki günlerde çok daha önemli işler yapacağız. Bu düşüncelerle çıktığımız yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!