Ege "Kubilay'ı isteyen bizimle anlaşacak"

Güncelleme Tarihi:

Ege Kubilayı isteyen bizimle anlaşacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 10:50

Ege "Kubilay'ı isteyen bizimle anlaşacak"

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)TFF 3. lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege, İlyas Kubilay Yavuz'un sözleşmesinin devam ettiğini belirterek "Bu futbolcuyu alacak takım önce bizimle anlaşacak. Erzurumspor'un Kubilay transferini neticeye ulaşmış gibi lanse etmesini  yadırgadık. Teklifleri değerlendiriyoruz ve Kubilay konusunda hiç bir kulüple anlaşmadık" dedi.
KARARI KULÜP VERECEK
Başkan Ege,  "Kubilay kulübümüzün sözleşmeli bir futbolcusu, fakat kendisi takımdan ayrılmak istiyor. Bize üst liglerde oynamak istediğini açıklıkladı. Futbolcumuzun üst liglerde oynaması bizim için de gurur kaynağıdır. Kamuoyunun malumu olduğu üzere kendisine pek çok teklif var. Süper lig takımlarından, PTT ligi takımlarından ilgilenenler var, 2. Ligden teklifler geldi.  Ancak Kubilay için kesin gitti diyebileceğimiz bir durum söz konusu değil. Hiçbir takımla biz Kubilay konusunda anlaşmış değiliz. Bizimde sezon hazırlıklarımız devam ediyor bizim sezon hazırlığımız 12 Temmuzda başlayacak, eğer bu tarihe kadar Kubilay'la ilgili transferde bir gelişme olmaz ise diğer futbolcular gibi kendisi de kampa davet edilecek. Kubilay ile anlaşılmış olmasının bir esprisi yok, Kubilay'ın her türlü bonservis hakları Tarsus İdman Yurdu'ndadır. Tarsus İdman Yurdu ile anlaşmayan hiçbir takım Kubilay'ı alamaz. Tarsus İdman Yurdu'nun menfaatleri doğrultusunda biz Kubilay'la ilgili teklifleri değerlendireceğiz"dedi.
ERZURUMSPOR İSTİYOR
Erzurumspor'un Kubilay'ı transfer ettiği ile ilgili habereleri değerlendiren Başkan Ege, şöyle konuştu "Erzurumspor bir teklif yaptı, ama biz o teklifi yeterli görmedik ve kabul etmedik. Şimdi biz kabul etmediğimiz halde, Kubilay'ı transfer etmiş gibi gerek kendi Facebook sayfalarında, gerek TRT'ye bu şekilde bilgi verilmesini de yadırgadığımı söylüyorum. Erzurumspor eğer Kubilay'ı almak istiyor ise bundan böyle, diğer tüm takımlardan en fazla verip o şekilde alır. Kim en yüksek ücreti verir ise kulümüzün menfaatlerine kim en uygun teklifi yaparsa Kubilay'ı alabilir. Bu konuda son söz Tarsus İdman Yurdu'nundur. Kubilay için Tarsus İdman Yurdu'nun onay vermediği hiçbir transfer gerçekleşemez bu kadar net söylüyorum."
ALTIN TOP ÖDÜLÜ KAZANDI
32 maçta 2831 dakika forma giyen, 20 golle başarılı bir sezon geçireren orta saha oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz, TPFD Altın Top Ödülünü almaya hak kazanmıştı. İlyas Kubilay Yavuz bu başarısı ile birçok kulübün gözdesi haline gelirken, kulüpler başarılı futbolcuyu kadrosuna katabilmek için yarışa girdi. TD(AP)19.6.2017 FOTOGRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!