Büyükşehir’e yeni araçlar

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’e yeni araçlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 16:52

Büyükşehir’e yeni araçlar

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN Büyükşehir Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti Projesi ve kent için ulaşımına kazandırılan 30 yeni otobüsün tanıtımını gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan tanıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt ve vatandaşlar katıldı.
Kent ulaşımı için alınan 30 yeni otobüs ve Evde Sağlık Hizmeti Projesi’nin tanıtım töreninde konuşan Başkan Kocamaz, "2014 yılı 30 Mart öncesi Mersin’de göreve tabi olurken bir iddia ile yola çıktık. Mersin’in bugüne kadar aslında hak ettiği ama bir türlü ulaşamadığı hizmetlerle vatandaşımızı buluşturacağımızı açıkladık. Mersin’i yıllanmış problemlerini çözmeyi amaçladık" dedi.
Göreve geldikten sonra araç filosunu genişlettiklerini ifade eden Kocamaz, "Yeni aldığımız 30 otobüse ek olarak, küçük otobüsler alarak kırsal bölgelerimizde kullanıma sunacağız. Biz göreve geldiğimizde belediyemizde toplam araç sayısı 200'dü. Biz buna yaklaşık bin araç daha ekledik. MESKİ’de ise 95 araç vardı. Şu an MESKİ’nin araç sayısını 550’ye çıkardık. Evde bakım hizmetleri için 21 araç, 3 doktor, 8 hemşire, 12 bakım destek personeli, 6 temizlik personeli, 3 fizyoterapist, 3 sosyal çalışmacı, 2 psikolog,  1 koordinatör ve 1 büro personeli ile hizmet vermeye başladık. Kısa sürede vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Her iki hizmetinde Mersin’e ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mersinliler bize sahip çıktığı sürece biz de Mersin’e sonuna kadar sahip çıkacağız. Mersin’e ömrümüzü vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!