Büyükşehir'den Mut iftarı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Mut iftarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 11:55

Büyükşehir'den Mut iftarı

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Mut İlçesi'nde iftar verildi. 
Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, muhtarlar, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Yemeğin açılışında konuşan Mut Belediye Başkanı Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin her yıl daha renkli olduğunu vurguladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz da Ramazan ayının, bereket ve kaynaşma ayı olduğunu vurgulayarak "Ramazan ayında bu sofralarda, Mersin’in bütün ilçelerinde bir araya geliyoruz. Amaç sadece iftar açmak değil, bir araya gelip, hemşericilik bilincimizi arttırmak ve Mersin ortak paydasında bir araya gelmek" diye konuştu.
BAŞKANLAR SAHNEDE
Etkinlikler kapsamında, Karagöz ve Hacivat ile Tuzsuz Deli Bekir ortaoyunu sahnelendi. Ateşbaz Erdal ve Kenya Akrobasi Grubu gösteri yaptı, daha sonra sanatçılar Davutcan Akyüz, Aşık Sefai, şair Ahmet Coşkun ve Selami Durmuş sahne aldı. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı yemekte Başkan Kocamaz kendi şiirlerini seslendirdi. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de düet yaparak türkü okudu.

Murat SÖZERİ / MUT(Mersin)(DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!