Başkan Tarhan İşçilerle El Ele

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tarhan İşçilerle El Ele
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 10:37

MERSİN'İN MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN, 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI’NI MEZİTLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE KUTLADI.

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Mezitli Belediyesi çalışanlarıyla birlikte kutladı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge katılmak üzere belediye hizmet binasına eşi Sembol Tarhan ile birlikte gelen Başkan Tarhan, belediye önünde toplanan işçilerle kucaklaştı. DİSK’e bağlı sendikaların yanı sıra taşeron çalışan işçilerin bayramını kutlayan Tarhan’a emekçiler, ’Halkçı Başkan Neşet Tarhan’ sloganları atarak, sevgi gösterilerinde bulundu. Taşeronluğa karşı verilen mücadelede, işçilerin her zaman yanında olacağını vurgulayan Tarhan, verilen emeklerden ve gösterdikleri haklı mücadelelerinden dolayı işçileri kutladı. Daha sonra belediye çalışanları ile aynı otobüse binerek yürüyüşün başlayacağı İstasyon Meydanı’na giden Tarhan, Tren Garı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Birçok sivil toplum kuruluşu ve sendikanın da katıldığı 1 Mayıs yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda son bulurken, işçiler alanda gönüllerince eğlendi. Bayram havasında geçen kutlamada Mezitli Belediyesi işçileri ve Tarhan el ele vererek, halaylar çektiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!