Başkan Kocamaz’dan birlik için ‘Evet’ çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz’dan birlik için ‘Evet’ çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 14:46

Başkan Kocamaz’dan birlik için ‘Evet’ çağrısı

Haberin Devamı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz, Erdemli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen Referandum Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı. Başkan Kocamaz burada yaptığı konuşmada, “Ülkenin geleceği için herkesi Evet’te birleşmeye davet ediyorum” çağrısında bulundu.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Baki Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, parti il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Pazar günü verilecek kararın Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği yönünde hayırlı bir karar olacağını düşündüğünü de vurgulayan Kocamaz, “Sayın Genel Başkanımızın başının dik duracağı bir karar olarak çıkacağını düşünüyor ve herkesi Sayın Genel Başkanımızın yanında olmaya ve bu ülkenin geleceği için Evet’te birleşmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!