Başkan Kocamaz, "Otogar servisleri kalkmadı"

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz, Otogar servisleri kalkmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 11:08

Başkan Kocamaz, "Otogar servisleri kalkmadı"

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, otogarda servislerin kaldırıldığı yolundaki iddiaları sert bir dille yalanladı. Kocamaz, halkı yanıltanlarla sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirerek, otogardaki bütün firmalara servis zorunluluğu getireceklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının birinci birleşimi, Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Toplantıda idare tekliflerine ait 22, komisyon raporlarına ait 6 ve gündem dışı 31 olmak üzere toplamda 59 madde görüşüldü. Görüşmeler öncesinde Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu tarafından European Cycling Challenge 2017 'Bisikletini Sür, Mersin’i Şampiyon Yap' isimli programla ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Silifke’de kurulacak güneş enerji santrali, yapılacak Gençlik Merkezi Projesi ile zabıtalara trafiğe kapalı alanlarda kullanılmak üzere 2 adet 4’er kişilik golf aracının alınması ile ilgili teklif ilgili komisyonlara havale edildi.Gelen teklifler arasında Mersin İdmanyurdu’nun en önemli eksiklerinden olan Spor Tesisi konusu da görüşüldü. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın kullanıma hazır hale getirilen fitness salonunun Mersin İdmanyurdu ile ortak kullanımı teklifi ile ilgili konuşan Kocamaz, "Daha önce yaptığımız bir tesis var ve o kısmı Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü için yapmıştık. Bunun yanında önümüzdeki günlerde yaklaşık 40 odalı bir tesis daha ilave edeceğiz ve Mersin İdman Yurdu’na tahsis etmiş olacağız. Zaman zaman belediyemizde kullanacak bu tesisi" dedi.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Kocamaz, son günlerde sosyal medyada Büyükşehir Belediyesi tarafından otogarda faaliyet gösteren yolcu servislerinin kaldırıldığı yolundaki iddialarına sert bir dille cevap verdi.
MERSİN, (DHA)
(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!