Başkan Kocamaz Fahri Konsoloslarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz Fahri Konsoloslarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 17:32

Başkan Kocamaz Fahri Konsoloslarla buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, fahri konsoloslarla bir araya geldi.
Dünya Fahri Konsoloslar Federasyonu Başkanı Aykut Eken, Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Ömer Kaplan ve birçok farklı ülkenin fahri konsoloslarını makamında ağırlayan Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi olarak kent genelinde engelleri ortadan kaldırmak amacıyla hayata geçirdikleri projeleri anlattı.  Aralarında Belçika, Ürdün, Arnavutluk, Güney Afrika, İsviçre, Danimarka, Brezilya, Avusturya, Polonya, İsveç, Filipinler, Etiyopya, İtalya, Litvanya, Estonya, Almanya ve İzlanda fahri konsoloslarının bulunduğu heyete kente ilgili bilgiler de veren Kocamaz, fikir alışverişinde bulundu.
Mersin’i kadın, çocuk, yaşlı ve engelli dostu, huzur içerisinde yaşanabilecek bir kent yapma gayreti ile yeni projelere imza attıklarını belirten Kocamaz, ''Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali, dünyada bir ilk olması nedeni ile oldukça önemli bir etkinlik. Dünyanın birçok yerinden engelli sanatçılarımız Mersin’de bir araya geldi. Aynı zamanda festivalin coşkusunu ilçelerimize de taşıyoruz'' dedi.
Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali ile Mersin’e yakışır bir etkinliğe imza atıldığını söyleyen Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Kaplan ise, Mersin için yapılacak ne varsa destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!