Başkan Kızıltan: MTSO, Mersin’i kucaklaştıran kurumdur

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kızıltan: MTSO, Mersin’i kucaklaştıran kurumdur
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 11:20

Başkan Kızıltan: MTSO, Mersin’i kucaklaştıran kurumdur

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) seçim süreci tamamlanırken yeni Başkan Ayhan Kızıltan, önemli mesajlar vererek, " MTSO, Mersin’i kucaklaştıran kurumdur” dedi.
MTSO ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Ayhan Kızıltan’ın başkanlığındaki toplantıda görev dağılımı yapıldı. Buna göre Ali Fuad Budur ile Hakan Sefa Çakır Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına, Cem Bucuge ise Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine seçildi. Yönetim Kurulunda ise Yasemin Taş, Çetin Kanar, Nedim İkanç, Yalçın Darıcı, Ahmet Belice, İsa Çani ve Halil Kürek aldı.
Toplantı da konuşan Başkan Kızıltan, mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. MTSO olarak, son zamanların en katılımlı ve en nitelikli seçimlerinden birini yaşadıklarını belirten Kızıltan, "Bir STK olmanın önemini ve değerini kavrayan, demokrasinin en önemli değeri ve kazanımı olan oy verme ve seçme hakkının değerini anlayarak seçime büyük teveccüh gösteren Mersin iş dünyasını, MTSO üyelerini tüm kalbimle kutluyorum. Bunlar demokrasinin ve Cumhuriyetin en önemli kazanımı ve en doğal parçasıdır. Biz iş dünyası olarak rekabet duygusuna alışık bir camiayız. Ancak, rekabeti bir ayrımcılığa çevirmeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Odamızın gerçek gücünün ortaya çıkmasını bir kez daha sağlayan, kenti bir kez daha birleştiren ve kucaklaştıran değerli kardeşim, bir önceki Oda Başkanımız Sayın Şerafettin Aşut’a duruşu ve desteği için şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Mersin ekonomisini daha da yukarılara taşıyacak projeler üreteceklerini ifade eden Kızıltan, "Hizmette bazen bir adım geride durabilmek, birkaç adım ileri gitmekten daha önemlidir. Bu anlamda bir sıfat ve makamın değil, hizmetin bir parçası olabilmek adına geri durmayı, başka kardeşlerimize fırsat vermeyi tercih eden ve fedakarlık yapan kardeşlerimize ve ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Sonuçta kazanan Mersin’dir, Mersinlidir. Kazanan huzurdur, barıştır, kardeşliktir. Küçük bir parçası olmakla gurur duyduğum MTSO ailesi adına; özellikle bundan önce Mersin’e hizmet veren, çaba harcayan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hepsi Mersin tarihindeki saygın yerlerini almıştır. Mersinliler ve Mersin iş dünyası, onların bu hizmetlerini unutmayacaktır.  Yeni seçilen arkadaşlarımı, siz değerli Meclis Üyelerini tekrar kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!