Başkan Can kamyoncu esnanın sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Can kamyoncu esnanın sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 17:13

Başkan Can kamyoncu esnanın sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/ TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in ilçesi Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Kamyoncular, Tankerciler ve Tırcılar ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Kooperatif Başkanı Feridun Ergül ve beraberindekiler tarafından karşılanan Can, esnafın çayını içip sohbet etti.
Şoförlerin ne tür zorluklar altında çalıştıklarını bildiğini ifade eden Can, ''Sizler yollarda, alın terinizle gecenizi gündüzünüze katarak helal para kazanıyorsunuz. Ömrünüz yollarda geçiyor. Hepinizi kutluyorum. Sizler gibi bizler de gece gündüz çalışarak şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun'' dedi.
Esnafa yapılan hizmetleri anlatan Başkan Can, ''Göreve geldiğimiz günden bu yana 24 hizmetimizin açılışını yaptık. 68 şehit ailemize konut, gazilerimize de 10'ar bin TL nakdi yardımda bulunduk. Kentsel dönüşüm projelerimiz devam ediyor. Bu projeler gerçekleştiğinde Tarsus yepyeni bir görünüme kavuşacak. Önce hayal edeceğiz, planlayacağız ve hayata geçireceğiz. Gençlerimizin sporla ilgilenmesi hem onlar hem de bizler için çok önemli. 5 mahallede yaşam boyu spor merkezi projemiz devam ediyor'' diye konuştu. Konuşmasının ardından şoför esnafına isteklerini soran Can, daha sonra şoförlerin sorunlarını dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!