Aydıncık’ta iftar çadırı

Güncelleme Tarihi:

Aydıncık’ta iftar çadırı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 16:31

Aydıncık’ta iftar çadırı

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin Aydıncık İlçesi’nde kurduğu iftar çadırı büyük ilgi gördü.
Aydıncık Sahil Park Açık Düğün Alanı’nda yapılan iftar ve Ramazan etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Milletvekili Baki Şimşek, Aydıncık Kaymakamı Yavuz Arslan, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İlçe Emniyet Amiri Orhan Evran, İlçe Müftüsü Zafer Yıldız, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
‘Mahallede Ramazan’ etkinlikleri kapsamında sahne alan halk ozanı Aşık Sefai, şair Ahmet Coşkun, Türk halk müziği sanatçıları Selami Durmuş ve Davutcan Akyüz, Aydıncıklılara unutamayacakları bir akşam yaşatırken, Karagöz ve Hacivat, ortaoyunu, dans ve akrobasi gösterileri de büyük beğeni topladı.
Etkinlikte konuşan Başkan Kocamaz, ülke olarak geçirilen zor günlerde bu etkinliklerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek adına oldukça önemli olduğunu ifade ederek, "Ülkemizde ne yazık ki çok acı günler yaşanıyor, ülkemizi bölmek isteyen hainler her gün ocaklara ateş düşürüyor. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için canını feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ramazan ayının ülkemizde yeniden barış, huzur ve kardeşliğin tesis edilmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Kocamaz, yerel yöneticilerin hizmet için var olduğunu ifade ederek, "Birlik içerisinde el ele sizlere en güzel hizmetleri getirmek için çabalıyoruz. Yıllardır göz ardı edilmiş bu ilçemize sizlerin de desteği ile en güzel hizmetleri getireceğiz. İnşallah bütün ilçelerimiz Mersin merkez gibi olacak. Bizler ihtiyaç olan tüm hizmeti buraya getirip inşallah çıktığımız bu hizmet yolculuğunu tamamlayacağız" diye konuştu.
Milletvekili Şimşek ise yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi ruhunu Aydıncıklılar ile beraber iftar sofrasında bir araya gelerek yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Aydıncık Belediye Başkanı Aktan ise Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yapılan hizmetler için teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Yenikaş Mahalle Muhtarı Arif Mandal tarafından Başkan Kocamaz’a plaket verildi. Başkan Kocamaz ise Aydıncık Belediye Başkanı Aktan’a Nusret Mayın Gemisi maketini hediye etti.

MERSİN, (DHA)
GD(AŞ/BK)(11.06.2016), (FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!