Annelerden eğitim için şenlik

Güncelleme Tarihi:

Annelerden eğitim için şenlik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 16:49

Annelerden eğitim için şenlik

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/MERSİN, (DHA) - MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde Soroptimist Kulübü’nün kız çocuklarının eğitimi için bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Anneler Günü Alışveriş Şenliği büyük ilgi gördü.
Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe CHP  Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan, soroptimistler, anneler ile çocukları katıldı.
Renkli görüntülerin olduğu şenlikte, Mezitli Kent Konseyi, Türk Kadınlar Birliği Mersin Şubesi, Akdeniz Rotary Kulübü, ZİÇEV, Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, kadın sivil toplum kuruluşları ile üretici kadınlar stant açtı. Birbirinden özenle hazırlanmış stantlarda kadınlar satış yaparken, gelen konuklar için çeşitli aktiviteler düzenlendi. Bu yıl çocuklar için hazırlanan ok atma, mini tenis sahası çok ilgi gördü. 
Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat, "Şenliğimiz, kulübümüzün hassas çalışmaları ile her yıl bir öncekinden daha güzel geçmektedir. Mersin halkının ilgiyle beklediği şenliğimizin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir gün geçirdik. Şenliğimizden elde edilen gelirin tamamı ile kız çocuklarımızın eğitimine destek oluyoruz. Şenliğimizin amaçlarından biri de üreten kadınların, tanıtımına destek olmak. Bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz" dedi. Başkan Tarhan ise kız çocukların eğitimine destek olan Soroptimist Kulübü ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek, ilçede kız öğrencilerin kalacağı bir yurt yapılacağı müjdesini verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!