Akdeniz Belediyesi spor kulüpleri yöneticilerini dinledi

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Belediyesi spor kulüpleri yöneticilerini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 16:20

Akdeniz Belediyesi spor kulüpleri yöneticilerini dinledi

Haberin Devamı

MERSİN'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan futbol takımlarının yöneticileri ve teknik adamlarıyla bir araya geldi.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı HDP'li Yüksel Mutlu'nun konuğu olan yönetici ve teknik adamlar, görüş alışverişinde bulundu. Akdeniz Belediye Spor Futbol Kulüp Başkanı Faik Eroğlu'nun da katıldığı buluşmada Mutlu, belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen, spora ve sporculara her türlü malzeme ve ulaşım desteğinde bulunmayı sürdüreceklerini söyledi.

 Mutlu, "İçinden geçtiğimiz olağanüstü bir süreçte ve bu kadar çok problemi olan belediyeden her şeyi beklemek çok da yerinde olmayacaktır. Tabi el birliğiyle hareket edersek ortak başarıya ulaşabiliriz. Elimizden geleni yaparız, gayret içinde olur ve teşvik ederiz. Bir işi sevmeden yaparsanız o iş tökezler. Sahip olduğumuz imkanlarla duygu ve düşüncelerimizi de ortaklaştırıp yan yana geleceğiz ve ortaya ortak bir ürün çıkaracağız. Çünkü bizler bu kentte gençler ve kadınlar için yapılabilecekleri öncelikli olarak görüyoruz. Güçlü bir iddiamız var. Bu nedenle de başarılı olmak zorundayız" dedi.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi

MERSİN / DHA

İM(AP)(28.07.2016)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!