5'inci Anamur Tarım ve Gıda Fuarı'na doğru

Güncelleme Tarihi:

5inci Anamur Tarım ve Gıda Fuarına doğru
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 17:12

5'inci Anamur Tarım ve Gıda Fuarı'na doğru

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Anamur Belediyesi tarafından düzenlenen 5'inci Anamur Tarım ve Gıda Fuarı, 24 Ekim'de kapılarını açacak.
Atanur Bal Pazarı'nda organize edilecek fuarın istişare toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin başkanlığında yapıldı. Ar-Ge Toplantı Salonu'ndaki oturuma CNR Fuarcılık Bölge Müdürü Mustafa Başar, Satış Müdürü Bülent Erkul, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Muz-Bir Başkanı Mehmet Güzel, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Güngör ve çok sayıda organizasyon yetkilisi katıldı.
YÜZDE 60 DOLULUK
Fuara katılımın ekonomik sorunlar nedeni ile geçen yıllara oranla daha az olacağını belirten CNR Fuarcılık Bölge Müdürü Mustafa Başar, "Buna rağmen alandaki stantların yüzde 60'ı satıldı. Katılmayan firmalar genellikle iş makinesi ürüten firmalar. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik belirsizlik ve dolar kurundaki ani yükseliş, iş makineleri satışı yapan firmaları böyle bir karar almaya yönlendirdi" dedi.
Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Türe ise organizasyonda yer almamayı kararlaştıran firmaların tekrar aranarak fuara davet edilmeleri gerektiğini vurguladı.
24 Ekim'de kapılarını açacak olan fuar, 27 Ekim'e kadar gezilebilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!