Milli takıma seçilen görme engelli Yusuf, sevincini Vali Demirtaş ile paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Milli takıma seçilen görme engelli Yusuf, sevincini Vali Demirtaş ile paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2021 10:36

Milli takıma seçilen görme engelli Yusuf, sevincini Vali Demirtaş ile paylaştı

Haberin Devamı

Selim KAYA/MARDİN, (DHA)- MARDİN'de görme engelli atlet Yusuf Adıgüzel (16), Türkiye Görme Engelli Paralimpik Yarışması'nda 100 metreyi 12 saniye 45 salisede tamamlayarak, milli takıma girmeye hak kazandı. Adıgüzel, sevincini Vali ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş işe paylaştı. 

Türkiye Görme Engelli Paralimpik Yarışması'nda 100 metrede 12 saniye 60 salise barajını 12 saniye 45 saliselik dereceyle tamamlayarak, milli takıma seçilen görme engelli Yusuf Adıgüzel, sevincini Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş ile paylaştı.  Demirtaş’ı ziyaret eden atlet, 2022 Dünya Gençler Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek. Genç atlet, 2022'de Türkiye'yi başarıyla temsil etmek ve orada kazanacağı madalyalarla Mardin'e dönmek istediğini söyledi.

Azmin karşısında hiçbir engelin duramayacağını belirten Vali Demirtaş da,  Yusuf’tan bu anlamda başarı beklediğini söyledi. Yusuf’un bu başarısının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Demirtaş, "Engelli sporcularımızı spor alanında ve her alanda destekliyoruz. Bizler Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak Yusuf’un ve bütün sporcularımızın yanındayız. Yusuf’un bu inanç ve azimle ülkemiz adına daha nice güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!