AK Partili Bölünmez OSB’yi Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Bölünmez OSB’yi Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 11:24

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, MARDİN OSB'Yİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin’in sanayiden tarıma, turizmden spora yeni bir kalkınma hamlesine hazırlandığını kaydetti.
AK Parti Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden yürütüyor. Bölünmez, bu çerçevede Mardin Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan sanayici ve işadamlarını ziyaret etti. Burada, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nasır Duyan ve işadamları ile bir araya gelen Bölünmez, OSB’de bulunan sanayicilerle bir araya gelerek seçimler için destek istedi. Bölünmez, 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonucun ülkede özellikle de ekonomi alanında bir belirsizliğe neden olduğunu kaydetti.
Bölgede çok önemli bir stratejik konumda olan Mardin’in güçlü bir potansiyele sahip olduğunu anlatan Bölünmez, “AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının Ortadoğu coğrafyasında yaşayan herkesin, Türkiye’deki her bireyin ama özellikle de bölge insanının geleceği açından oldukça büyük bir önem atfetmektedir. Türkiye’de sağladıkları üretim, yaptıkları ihracat rakamlarıyla birçok şehrin gıptayla baktığı Mardin sanayicisinin ne denli sıkıntıda olduğunu biliyoruz. Bu sıkıntının ortadan kalkması için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Tarımsal sanayi alanında bölge illerinin öncüsü olan Mardin’in bu öncülüğünü sürdürebilmesi ve hizmete girecek olan ikinci organize sanayi bölgesinin de yapacağı katkılarla geçmişteki istikrarlı rakamların da üstüne çıkılabileceğine inanıyorum” dedi.
“İLK HEDEF 1 MİLYON TURİST”
Bölgedeki güvenlik sorunlarının aşılmasıyla Mardin’in bölge illerinin en huzurlu kenti olmasının çok fazla zaman almayacağını kaydeden Bölünmez, bunun gerçekleşmesiyle birlikte yılda bir milyon olan turist rakamı hedefinin kısa sürede tutturulabileceğini söyledi. Mardin’in başlıca geçim kaynağının tarım ve turizm olduğunu vurgulayan Bölünmez, şunları kaydetti:
“Bu iki alana hep birlikte yoğunlaşmamız gerekiyor. Tarımda GAP sulama kanallarından akacak suyun biran önce tarımsal alanlarımızı sulaması için hep birlikte kapıları aşındıracağız. Bunu gerçekleştirmek yolun yarısını geçmek demektir. GAP Suyu bir çok sorunumuzun ama özellikle de enerji sorunumuzun üstesinden gelecek, alacağımız ürünler ise katlanarak bereketlenecek. Diğer taraftan Turizm alanında kapanmaya başlayan otellerimiz, sektör bileşeni olan iş yerlerinin olduğunu görüyoruz. Bu bizi de sizi de çok üzen bir gerçek. Bölgemize yeniden huzur ortamının sağlanmasıyla inanıyorum ki bu sıkıntı daha fazla büyümeden düzelecek ve Mardin’in yakalanması için önüne koyduğu yılda bir milyon turist rakamını hep birlikte tutturmuş olacağız. Yeter ki biz buna inanalım ve tavrımızı istikrardan, tek başına iktidar olmayı isteyen AK Parti’den yana koyalım.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!