AK Parti’den Esnafa Karanfilli Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Esnafa Karanfilli Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 13:01

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SÜLEYMAN ÇELİK VE CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, İL BAŞKANI MEHMET ALİ DÜNDAR İLE BİRLİKTE KIZILTEPE İLÇESİNDEKİ ESNAFLARI TEK TEK ZİYARET EDEREK, DUA VE DESTEK TALEBİNDE BULUNDU. ADAYLAR, ESNAFLARA KARANFİL DE DAĞITTI.

AK Parti Mardin milletvekili adayları Süleyman Çelik ve Ceyda Bölünmez Çankırı, İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte Kızıltepe ilçesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, dua ve destek talebinde bulundu. Adaylar, esnaflara karanfil de dağıttı.
Ziyaret esnasında esnafın sıkıntısını dinleyen Çelik, sıkıntıların 2 Kasım’da büyük ölçüde hafifleyeceğini söyleyerek, "Esnafımızın, halkımızın, yoğun ilgisiyle karşılandık. Kızıltepe insanının sıcak yüreğine ve barış umutlarına şahit olduk. Esnafımızın hepsini gezdik ve karanfiller dağıttık. Esnafımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Barış sürecinin tekrar hakim olmasını ve devam etmesini istiyorlar. Çözüm sürecinin rafa kaldırılmasından ve savaş ortamından çok rahatsız olduklarını birebir ifade ettiler. Bizler de kendilerine hendek siyasetinin sonlandırılması ve barış söyleminin daha gür çıkması için desteklerini istedik. Onlar da destek sözü verdiler. Talepleri karşılıksız kalmayacak biz AK Parti olarak bunun farkındayız. Mardinliler biz çözüm sürecinde ve bölgemizin huzuruna olan inancı daha da pekiştirmek için hem Ankara’da hem de seçim bölgelerimizde çaba sarf ediyoruz. Bu iradeyi ancak AK Parti ortaya koyabilir” dedi.
“HERKES İSTİKRAR VE HUZUR İSTİYOR”
Esnaf ziyaretinden sonra bölgedeki taziyeleri de ziyaret eden Çelik, "Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Herkesin ortak fikri, ‘7 Haziran seçimleri sonrasındaki siyasi kaos 1 Kasım sonrasında olmasın.’ istikrar ve huzur isteyen vatandaşlarımız AK Parti’nin tekrar tek başına iktidarda olması gerektiğini bizlere söylüyor. Milletimiz koalisyon istemiyor. Milletimiz 13 yıldır olduğu gibi refah ve huzur istiyor” diye konuştu.
“EN GERÇEKÇİ BEYANNAME AK PARTİ’NİN”
En gerçekçi seçim beyannamesini AK Parti’nin hazırladığını anlatan Çelik, “Vatandaşlarımız şunu çok iyi biliyor. AK Parti bu zamana kadar ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi. Beyannamemiz, halkımız tarafından ilgiyle takip ediliyor. Biz verdiğimiz sözlerin sonuna kadar arkasındayız. Halkımız da Türkiye üzerinde oynan oyun ve senaryoları iyi değerlendirecek ve işinin, evinin ve ülkesinin huzuru, istikrarı için ‘Yeniden AK Parti, tek başına iş başına’ diyecektir” ifadelerini kullandı.
Siyasi istikrarların kalkınmaya öncülük ettiğine değinen Çelik, "İstikrarın sürmesi yatırımların devam etmesi için iktidar olmalıyız. Yatırımların devam etmesi ve huzurun sürmesi için, AK Parti’ye desteklerinizi bekliyoruz. AK Parti demek yatırım demek, istikrar demek, huzur demek” dedi.
“AK PARTİ HUZURUN TEMİNATIDIR”
Kızıltepe esnafını işadamı babası Süleyman Bölünmez ile birlikte ziyaret eden AK Parti milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ise, "Ülkemizin 13 yıllık yükselişinin devamı için, geleceğiniz için bu seçimi iyi değerlendirin. AK Parti bu ülkenin huzuru ve istikrarının teminatıdır. Siz hemşerilerimin tekrar güçlü desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!