Zeytin Dalı Harekatı'na şehitlikte fidan dikip, dua ederek destek

Güncelleme Tarihi:

Zeytin Dalı Harekatına şehitlikte fidan dikip, dua ederek destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 14:51

Zeytin Dalı Harekatı'na şehitlikte fidan dikip, dua ederek destek

Haberin Devamı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla, Manisa'nın Kula ilçesindeki şehitliğe fidan dikilip, Mehmetçikler için dua edildi.

Kula Şehitliği'nde, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için düzenlenen etkinliğe MHP'li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, belediye meclisi üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı. Şehitliğe fidan dikilmesinin ardından Mehmetçikler için dualar okundu.

Kutsal bir mekanda Türk bayrağını dalgalandırmanın onurunu yaşadıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz bugün yaşadığı tehditleri de bertaraf edecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze göz dikmiş alçaklar önünde mutlaka zafer kazanılacaktır. Bu bayrak göklerde dalgalandıkça dostluk ve kardeşliğimiz hiç bitmeyecek, birliğimiz ve beraberliğimiz hep devam edecek, bayrağımız kıyamete kadar ülkemiz semalarında özgür bir şekilde dalgalanacaktır. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip etsin" dedi.

Tosun ve beraberindekiler daha sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi'ni okudu.

Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!