Yunusemre’den “Onlar Bize Emanet” Projesi

Güncelleme Tarihi:

Yunusemre’den “Onlar Bize Emanet” Projesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 17:05

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, “ONLAR BİZE EMANET” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE SOKAK HAYVANLARININ BARINAKLARA TAŞINMASI HİZMETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ARAÇ VE EKİPMANLARLA DESTEKLEDİĞİ, SOKAK HAYVANLARININ HİZMETİNE MAHSUS EKİPLER KURDU.

Yunusemre Belediyesi, “Onlar Bize Emanet” projesi çerçevesinde sokak hayvanlarının barınaklara taşınması hizmetini yerine getirmek için araç ve ekipmanlarla desteklediği, sokak hayvanlarının hizmetine mahsus ekipler kurdu.
Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, ekiplerin deneyimli ve eğitimli kişilerden oluştuğunu belirterek, “Ekiplerimiz, halk sağlığı ve sokak hayvanlarının sağlığı yönünde hizmet ettiği gibi sivil toplum örgütleri ile birlikte hayata geçirdiğimiz hayvan evlerinin korunması, uygun toplama alanlarına mama bırakılması, halkımızın bu konudaki isteklerinin yerine getirilmesi konusunda eğitimli ve deneyimlidir. Yunusemre Halkımızın, Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezimizi aramaları durumunda ekiplerimiz konuyu hemen değerlendirip hizmet verecektir. Hem sivil toplum örgütleri ile birlikte hem de kendi belirlediğimiz yerlerde sokak hayvanları için belirli noktalar kurduk. Ekiplerimiz, hem hayvanların bakımını hem de ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren Yunusemre sakinlerine teşekkür ederiz.”dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!