Vali Güvençer MAGİAD'ı ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Güvençer MAGİADı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 12:58

Vali Güvençer MAGİAD'ı ağırladı

Haberin Devamı

MANİSA Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanlığı'na, iki hafta önce yapılan kongrede seçilen Ömer Geriter, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti. MAGİAD'ın kuruluşundan bugüne kadar olan çalışmaları ve önümüzdeki süreçle ilgili Güvençer'i bilgilendiren Geriter, "Manisalı gençler olarak, kentimizin yararına olacak her türlü çalışmanın içinde olmak fikir yürütmek ve aktif olarak görev almak gibi bir hedefimiz var" dedi.
MAGİAD Başkanlığı'na seçilen Ömer Geriter, ziyaretlerine devam ediyor. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret eden MAGİAD Başkanı Geriter, yönetim kurulu üyeleri ile Vali Güvençer'den destek istedi. Ziyaret sırasında MAGİAD'ın kuruluşundan bugüne geçen süreçle ilgili bilgilendirmede bulunan Geriter, "Manisalı gençler olarak, kentimizin yararına olacak her türlü çalışmanın içinde olmak fikir yürütmek ve aktif olarak görev almak gibi bir hedefimiz var. Değişen dünyada gençlerin katkısının öneminin arttığına inanıyoruz. Manisa da bulunan büyüklerimizin nasihatlerini her fırsatta içselleştirmemizin başarılarımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu konuda sizden de destek istiyoruz. Devlet tecrübesi bakımından bizim için çok önemli bir konumdasınız zaman zaman sizleri ziyaret ederek, projelerimizle ilgili görüşlerinizi almak bizlere onur verecektir" dedi.
Teknoloji çağının yaşandığı günümüzde gençlerin kalkınmadaki misyonlarının doruk noktaya ulaştığını belirten Güvençer, "Şüphesiz dünya çok hızlı bir değişim ve dönüşüm içerinde. Bu hıza yetişebilmemizin anahtarı aslında gençlerimizde bu nedenle sizlerin çalışmalarını çok önemsiyorum ancak doğru analizlerle maksimum fayda sağlaya bilmek için doğru hamlelerde bulunulması şart diye düşünüyorum. Bizlerden ne zaman destek isterseniz imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya hazırız" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!