Tıkanan Sulama Kanalları Temizleniyor

Güncelleme Tarihi:

Tıkanan Sulama Kanalları Temizleniyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2015 16:05

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDAN DOLAYI TIKANAN SU KANALININ TAŞMASI VATANDAŞLARI MAĞDUR ETTİ

Yunusemre Belediyesi, Fevzi Çakmak ve Atatürk Mahallelerinden geçen DSİ’ye ait tıkanan sulama kanallarında temizlik çalışmalarına başladı.
Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Çakmak ve Atatürk Mahallesinin içerisinden geçen ve olumsuz hava koşullarından dolayı tıkanan su kanalında temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, yağışların fazla olmasından dolayı tıkanan kanalda çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Fevzi Çakmak ve Atatürk mahallesi içerisinden geçen su kanalı aşırı yağıştan dolayı tıkanması üzerine vatandaşlarımız ilk olarak su kanalından sorumlu yetkilileri arayarak durumu anlatmışlar ancak herhangi bir cevap alamamışlar. Bunun üzerine o bölgede yaşayan vatandaşlarımız durumu bize anlattı. Bizde bunun üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kepçe, kamyon ve personellerimiz ile su kanalında gerekli çalışmaları gerçekleştirdik.” dedi.
Su kanalında temizlik yapılmaması halinde mağduriyet yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu söyleyen mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!