Şehzadeler'de Bosna gecesi

Güncelleme Tarihi:

Şehzadelerde Bosna gecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 13:13

Şehzadeler'de Bosna gecesi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde belediyenin "Ramazan Geceleri" kapsamında "Bosna Hersek Kardeşlik Gecesi" düzenlendi. Boşnak sanatçı Armin Muzaferija seslendirdiği şarkılar ile meydanı dolduranlara keyifli bir gece yaşattı.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bosna Hersek Kardeşlik Gecesi'ne AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Partili Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Ali Özyiğit, Asiye Zurnacı, ünlü sanatçı Orhan Çakmak vatandaşlar katıldı. Gecede sahne alan Bosna Hersek'li sanatçı Armin Muzafferija, Türkçe ve Boşnakça seslendirdiği şarkı ve ilahilerle meydanı dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Sanatçı Muzaferija'nın okuduğu Çanakkale Türküsü vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Bosna ve Türkiye'nin birbirini çok seven iki millet olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İlk kardeş şehrimiz Bosna Hersek'in Donji Vakuf şehri oldu. Kardeşlik ilişkilerimiz devam ediyor. Bosna Hersek'i seviyoruz. Bosna Hersek halkı da Türkiye'yi çok seviyor. Türkiye'yi Osmanlı'yı çok seviyorlar. Hiçbir şekilde bağlar kopmamış, bir gönül birlikteliğimiz var. Belki aynı dili konuşamıyoruz ama aynı duyguyu paylaşıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Çelik sanatçı Muzaferija'ya çiçek verip, teşekkür etti.
İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!