Sarıgöl orman yangınları ilk müdahale ekip binası hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Sarıgöl orman yangınları ilk müdahale ekip binası hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2017 13:39

Sarıgöl orman yangınları ilk müdahale ekip binası hizmete açıldı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Sarıgöl İlçesi'nde, orman yangınları ilk müdahale ekip binası törenle hizmete açıldı.

Sarıgöl Orman İşletme Şefliğinin tüm çalışanlarının eşleri ve çocukları ile hazır bulundukları İlk Müdahale Ekip Binası açılışına; İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ve eşi Esma Aybal da katıldı. Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak ve eşi ile işletme müdürlüğü çalışanları da eşleri ve çocukları ile birlikte törene katıldı. Ayrıca Sarıgöl ve Alaşehir İlçelerinde görev yapmış emekli orman çalışanları da davet edildi.

Binanın açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, "Ormancılık açık arazide kışın karda, çamurda yazın sıcakta alevlerle mücadele verilerek yapılan gecesi gündüzü olmayan özveri isteyen bir iştir. Bu nedenle bizler bu çalışmaları gerçekleştirirken en büyük moral ve manevi desteği ailelerimizden alırız. Müdüründen, mühendisine, memurunda, işçisine kadar tüm çalışanlarımız İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ailesinin bir parçasıdır. Onların eşleri ve çocukları da bu ailenin birer üyesidir. Çalışanlarımızın görev yaptığı alanların iyileştirilmesi hem devletimize yakışır hale getirilmesi hem de çalışma sağlığı ve güvenliği gereklerine uygun hale getirilmesi için son iki yıldır büyük çalışmalar yaptık yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal'ın konuşması ve açılışın ardından tüm çalışanlar aileleri ile birlikte Sarıgöl Orman Yangınları ilk Müdahale Ekip Binası Bahçesi'nde akşam yemeği yedi. Binada yaklaşık 30 bin hektarlık orman alanının yangınlardan korunmasında görev alacak 10 kişilik personelin 7/24 esasına göre rahatlıkla kalabileceği mutfağından, ikişer kişilik yatak odalarına, dinlenme salonundan, 4 er adet banyo ve tuvaletlerine kadar her tür konfor ve rahatlıkları düşünüldü.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!