Özdağ Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Özdağ Bir Engelliyi Daha Sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 09:20

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE MANİSA MİLLETVEKİLİ DOÇ. DR. SELÇUK ÖZDAĞ'IN GEÇTİĞİMİZ HAFTA GERÇEKLEŞTİRİLEN KULA ZİYARETİ SIRASINDA BİR ENGELLİ VATANDAŞIN AİLESİNİN KENDİSİNDEN TEKERLEKLİ SANDALYE İSTEMESİ ÜZERİNE AYVATLAR MAHALLESİ'NDEKİ ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE GÖNDERDİ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kula ziyareti sırasında bir engelli vatandaşın ailesinin kendisinden tekerlekli sandalye istemesi üzerine Ayvatlar Mahallesi’ndeki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye gönderdi.
K Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, geçtiğimiz hafta Kula’nın Ayvatlar Mahallesi’ndeki engelli Halil Uygun’u ziyaret ederek akülü araç hediye etmişti. Akülü aracı takdim etmek üzere Kula’ya geldiği sırada 18 yaşındaki engelli Günay Ünlü’nün ailesi de Özdağ’dan tekerlekli sandalye istemeleri üzerine Özdağ söz verdi. En kısa sürede tekerlekli aracı göndereceğini ifade eden Özdağ sözünü tutarak Ayvatlar Mahallesi’ndeki 18 yaşındaki engelli Günay Ünlü’ye tekerlekli sandalyeyi gönderdi. Engelli gence tekerlekli sandalyeyi AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve yönetimi teslim etti. Ayvatlar mahallesindeki engelli Günay Ünlü, annesi Hülya Ünlü ve babası Ali Ünlü’yü evinde ziyaret eden Palabıyık ve yönetimi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın gönderdiği aracı teslim ettiler. Tekerlekli sandalyeyi gönderen Özdağ’a teşekkür eden AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Manisamızın gururu Genel Başkan Yardımcımız ve Manisa Milletvekilimiz Doç. Dr. Selçuk Özdağ, yaptığı projeler kapsamında Ayvatlar mahallemizdeki bir engellimize akülü araç hediye ederek sevindirmişti. Genel Başkan Yardımcımızın Ayvatlar mahallesine gelerek akülü aracı takdim ettiği sırada Günay Ünlü kardeşimizin ailesi de Özdağ’a, engelli aracına ihtiyaçlarının olduğunu söylemişlerdi. Tekerlekli sandalye için söz veren Vekilimiz, en kısa sürede aracı göndereceğini söylemişti. Yapılan araştırmalar sonrasında tekerlekli sandalyeyi bizlere teslim etmek üzere gönderen vekilimize teşekkür ediyoruz. Bizler de vekilimizin gönderdiği aracı engelli kardeşimizin ailesine teslim ettik" dedi.
Tekerlekli sandalyeyi göndererek büyük bir destek olan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a teşekkür eden engelli Günay Ünlü’nün babası Ali Ünlü, "Ayvatlar mahallemize geldiğinde söz vererek tekerlekli sandalyeyi gönderen Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Böyle bir proje içerisinde söz vererek bu aracı bizlere gönderen Vekilimiz, bize çok büyük destek oldu. Çocuğuma büyük bir moral kaynağı olan Özdağ’a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!