Muhasebecilerden birlik çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Muhasebecilerden birlik çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 12:38

Muhasebecilerden birlik çağrısı

Haberin Devamı

MANİSA Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, 1-7 Mart arasında kutlanan 'Muhasebeciler Haftası'nı önce kahvaltılı buluşma, ardından Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunarak kutladı.

Muhasebeciler Haftası sebebiyle Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, ilk olarak oda üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, SGK Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt da etkinliğe katıldı. Kahvaltının ardından kutlama programı çerçevesinde Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik Anıtı'nın önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmet Taner, Milli Egemenlik Anıtı'na çelen sunduktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Oda Başkanı Taner, ülke genelindeki 109 bini aşan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin ülke ekonomisi ve işletmelerine önemli katkılarının olduğunu belirterek, yaşadıkları yetki ve sorumluluk sorunlarının bir yapıya kavuşturulması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasında ülkenin birlik ve bütünlüğüne de değinen Oda Başkanı Taner, "Ülkemizin yaşadığı her sıkıntı ve sorun bizlerinde sorunu ve sıkıntısıdır. Mali müşavirler barıştan, demokrasiden, adaletten yanadır. Toplumsal barışı, demokrasiyi, adaleti yok etmek isteyen terörün, dimdik karşısındadır. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı ve zor dönemde birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzden asla taviz vermememiz gerekir. Bu nedenle de toplumun tüm kesimlerinin birlik içinde olması lazım. Ülkemizin güvenliği için tehdit oluşturan, terör oluşumlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonlanması, bölgeye ve ülkemize barış ve huzur getirmesi en büyük temennimizdir. Bu nedenle Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan tüm Mehmetçiğimizin sonuna kadar yanındayız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından serbest muhasebeci ve mali müşavirler haftanın anısına anıtın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!